Ученици от ПГИИРЕ “Михай Еминеску” с високи резултати в първия кръг на състезанието “Стъпала на знанието. Български език и литература”

Дванайсет ученици от ПГИИРЕ "Михай Еминеску" участваха в първия кръг на тазгодишното състезание по български език и литература по програма "Стъпала на знанието" на сдружение "10 книги". Всички ученици показаха добри резултати, а осем от тях достигнаха над 30 от 50 възможни точки. 33 т. – Анелина Кондева от 10. "б" клас 33 т. – Ана-Мария Атанасова от 10. "б" клас; 39 т. – Джемиле Али от 10. "б" клас 41 т. – Ванеса Василева от 10. "б" клас 31 т. – Дара Стефанова от 12. "а" клас 45 т. – Виолетка Лазарова от 12. "б" клас 46 т. – Елия Петрова от 12. "а" клас 48 т. – София Гелевска от 12. "а" клас ПГИИРЕ "Михай Еминеску" изразява своето задоволство и честити успешното представяне на участвалите ученици с пожелание за успех и в следващите кръгове на Състезанието. Ученици от Румънската гимназия взеха участие и в миналогодишната инициатива на Сдружението. Инициатива, благодарение на която се насърчава изявата на учениците и се повишава качеството на образованието по български език и литература.

Ученици от ПГИИРЕ “Михай Еминеску” с високи резултати в първия кръг на състезанието “Стъпала на знанието. Български език и литература”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top